Otsing

 

oktoober 2019
E T K N R L P
« sept    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Rubriigid

Viited

Arhiiv

Iga aganakuhja sees on ka mõni tera…

Öeldakse, et ei ole olemas täiesti mõttetuid raamatuid. Ka kõige kergemast sopakast võib leida mõne targa mõtte või huvitava infokillukese.  

Seda tõestavad näiteks kaks tsitaati Darja Dontsova iroonilisest kriminaalromaanist “Kolmas silm – terav silm”:

  • Kui ma juhtun ajalehest lugema mingi kriitiku põlglikke repliike: “Vuih! Seriaalid! Need on mõeldud debiilikutele, kes päev läbi teleka ees istuvad”, siis meenub mulle polkovnik, kes lõõgastub pärast rasket tööpäeva mingite Bukinite ettevõtmiste ja seikluste üle itsitades. Tundub, et kriitikud eksivad. Aleksandr Mihhailovitš ei ole mingi eit, vaid mees, kes on päev läbi ametis. Ma kahtlen sügavalt, kas pärast järjekordse maniakist mõrvari tabamist ja tema verd tarretama panevate kuritegude uurimist, sooviks polkovnik vaadata õhtul geniaalset dokumentaalfilmi “Tavaline fašism” või Tšetšeenia sõjale pühendatud mängufilmi. Isiklikult rõõmustaksid mind rohkem Bukinid ja komissar Rex.

 ja…

  • Kas teate, milles peitub ammuste sõprade väärtus? Nende juuresolekul ei ole hirmus idioodina näida.